Om One-Step-Ahead

Vi på One-Step-Ahead erbjuder sjukvård och vård av hög kvalitet. Vi riktar oss till privatpersoner, företag och större vårdgivare.


Vårt arbetssätt

För oss är varje person unik och vi tycker därför att varje person bör bemötas individuellt. Alla våra analyser är faktabaserade och vi tar hela tiden till oss ny fakta samt nya råd och rön.

När du väljer oss behöver du inte binda upp dig över tid. Du kommer till oss när du har ett behov eller ett problem oavsett om du är skriven någon annanstans just då. Vill du starta ett längre samarbete med oss, är det förstås roligt eftersom vi tror att du då är nöjd. Vi tror att långsiktiga relationer ger mer för båda parter.

Har du undersökningar gjorda av en annan vårdgivare som du vill att vi tar del av? Det är inga problem, då skapar vi ett samarbete med tidigare vårdgivare. För mer information ser tjänster.


Vem ligger bakom One-Step-Ahead?

Bakom One-Step-Ahead står Achim Edraki, tysk läkare och specialist i allmänmedicin. Achim gick sin utbildning samt sin specialistutbildning i Tyskland samt gjorde AT på olika kliniker och mottagningar i Tyskland och i Sverige. Han doktorerade 1993 i patologi och har arbetat inom tysk akutmedicin som kallas Notarztsystem. Han är även utbildad i akupunktur och Applied kinesiology. 1994 kom Achim till Sverige och blev godkänt som specialist i allmänmedicin 2005. Sedan 2011 har han arbetat i företagshälsovården och blev specialist för företagshälsovård 2013.

2015 startade Achim One-Step-Ahead.